Een nieuw begin voor Kingdom


One-yeariversery

Grote veranderingen

We zijn 1 jaar verder na onze aanvang. Dit jaar was er een van ups en downs, en we hebben van beide ervaringen veel geleerd. Daarom leek het ons een goed idee, om met die ervaringen in het achterhoofd, VOLLEDIG opnieuw te beginnen. Een betere site, een completere ervaring, 100% origineel en met nog hogere kwaliteit!

Om te beginnen hebben we gekozen om, bij onze armbanden, te gaan voor 100% originele designs. We hebben ook besloten enkel nog te werken met 316l Roestvrij staal of 925 sterling zilver voor onze bedeltjes. Dit omdat het beide materialen zijn die hypo-allergene eigenschappen hebben en ze zullen NOOIT verkleuren. Ook zullen we, via de site niet meer werken met maten. We willen iets persoonlijks afleveren. Dus het enige dat we van jou vragen is de polsomtrek. Zo heb je een maat-armband. Het is eens wat anders dan een maatpak.

Onze leverings service is ook uitgebreid. We hebben nu contracten afgesloten met DHL (standaard leverings methode), Bpost, UPS en DPD, Dit om u een enorm uitgebreide manier aan te bieden om uw pakket te ontvangen, op levringspunten, thuislevering en nog vele andere methoden!

Nog een aanpassing die we doorvoeren is sterker inzetten op verkooppunten. Dit zijn winkels in jou buurt die ook onze producten aanbieden. Dit wilt zeggen dat je ook bij jou in de buurt mogelijk een verkooppunt kan terugvinden en dat je daar ook altijd terecht kan voor je favoriete accessoires! Er zal ook, naarmate het aantal verkooppunten stijgt, een tool op onze website toegevoegd worden om verkooppunten te lokaliseren. Hier zal wel gewerkt worden met een aantal maten. Initieel zal dit Small, Medium en Large zijn. Het doel is uiteindelijk 6 opties aan te bieden vanuit de verkooppunten. XS, S, M, L, XL en custom. In alle gevallen reken je af bij het verkooppunt. In het geval van de custom maat, wordt je maat genomen bij het verkooppunt en die wordt doorgezonden naar ons. Wij verzenden je armband binnen 3 dagen naar jou adres.

Ook zal, tegen de maand December onze Facebook EN Instagram-shop online zijn.

Op vraag hosten we zelfs een demo-avond bij jou thuis voor minstens 5 vriend(inn)en. De gastvrouw/gastheer ontvangt natuurlijk een mooi cadeau en een leuk percentage van de avond. De details zijn beschikbaar op aanvraag. Alle Items die gepersonaliseerd worden, worden achteraf opgestuurd naar de klant. Alles wat niet gepersonaliseerd dient te worden, is onmiddellijk beschikbaar!

Er gaan nog een aantal extra features toegevoegd worden, we doen nog niet alles uit de doeken, want, dat zou saai zijn, toch?

 

Groetjes,

Domenica en Kevin